Dom > Proizvodi > Игралиште у затвореном > Затворено игралиште Марине Тхеме
Опрема за игралиште у затвореном простору

Опрема за игралиште у затвореном простору

Деца су благо родитеља на длану, узрок дјеце и индустрија у свијету будућности. Нека дете постане стални центар породице, здравље и раст дјетета, природа је најважнија ствар на коју одрасли обраћају пажњу! ...

Pošalji upitĆaskanje sada
Detalji o proizvodu

图片 1.пнг

图片 2.пнг


Име

опрема за игралиште у затвореном простору

Величина

Прилагођено

Материјал

1.Пластични делови: ЛЛДПЕ


2.Делујући делови: поцинкована цев, дебљина: 2.2мм


3.Софт делови: ПВЦ


4.Мат: ЕВА

Примењују на

Трговачки центар

图片 3.пнг

Деца су благо родитеља на длану, узрок дјеце и индустрија у свијету будућности. Нека дете постане стални центар породице, здравље и раст дјетета, природа је најважнија ствар на коју одрасли обраћају пажњу! Дечији парк за забаву, који интегрише образовање, интелигенцију, фитнес и забаву, постао је нови врући спот за дечију игру у двадесет првом веку. Дечје игралиште постаје неодољиви тренд времена.

图片 4.пнг

图片 5.пнг

图片 6.пнг

图片 7.пнг

图片 8.пнг

1. Да ли се игралиште у затвореном може прилагодити?

Одговор: Да. Плз нам пошаље ЦАД датотеку или једноставно цртање вашег игралишта са прецизним димензијама, анс нам упознајете боју, тему и тако даље што вам се допада.


2.Како је квалитет унутрашњег игралишта?

Одговор: Све затворено игралиште се производи стриктно у складу са стандардима ЕУ. Овде имамо стручне и искусне техничаре који раде за нас. Неке напредне машине се увезу из Немачке. Осим тога, имамо и систем контроле квалитета који осигурава висок квалитет производа


3. Да ли је тешко инсталирати? Имате ли упутство за инсталацију? Или да ли шаљете своје раднике да бисте могли да инсталирате Унутрашњу игру? Која је цена?

Одговор: Приручник за инсталацију ће бити послат када се заврши затворено игралиште. Ако вам је тешко инсталирати и затражили помоћ, биће нам драго да будемо на услузи. Трошкови инсталације ће бити јасно наведени у нашем продајном уговору.


Hot Tags: опрема за игралиште у затвореном простору, Кина, добављачи, велепродаја, ниска цена
Related Products
Istraga