Dom > Proizvodi > Игралиште у затвореном > Затворено игралиште Марине Тхеме
Стамбена опрема за игралиште за одрасле

Стамбена опрема за игралиште за одрасле

Кућа балона је савршена комбинација научних принципа ваздушне конвекције и посебног балона који је шарен и лаган материјал. Када деца уђу у тај простор, чини се да улазе у сањски свет. Прамчани кревет на напухавање: у комбинацији са традиционалним скоком надувавањем, пењањем ...

Pošalji upitĆaskanje sada
Detalji o proizvodu

图片1.png

图片2.png

Име

стамбени затворени простор за игралишта

Величина

Прилагођено

Материјал

1.Пластични делови: ЛЛДПЕ

2.Делујући делови: поцинкована цев, дебљина: 2.2мм

3.Софт делови: ПВЦ

4.Мат: ЕВА

Примењују на

предшколско

图片3.png

Кућа балона је савршена комбинација научних принципа ваздушне конвекције и посебног балона који је шарен и лаган материјал. Када деца уђу у тај простор, чини се да улазе у сањски свет. Прамчани кревет на напухавање: у комбинацији са традиционалним скоком надувавањем, пењањем и другим пројектима, повећава употребу научног принципа циркулације ваздуха, непрестано се окреће балон, нека дјеца уживају у истом осјећају безвредности као и тежина.

图片4.png

图片5.png

图片6.png

图片7.png

图片8.png

1.Како да одржавате и очистите играчке за забавне паркове у Кини на продају?

Одговор: Одржавање: сви би требали скинути ципеле приликом уласка у играчке за забавне паркове који се продају у Кини; ЕВА подлогу се мора избјећи да се креће ципелама са високим штиклама. Чишћење: користите тепих за чишћење за чишћење површина играчака за забавне паркове који се производе у Кини за периодично продају.


2. Ако имам играчке за забавне паркове направљене у Кини за продају од 100 квадратних метара, колико деце може бити смештено у исто време?

Одговор: Обично, један квадратни метар простора може смјестити 1 дијете.Со100 квадратних метара играчке за забаву забава урађене у кинеској продаји обично могу примити 100 дјеце у једном тренутку. Осим тога, можемо понудити и предлог за ваш велики пројекат такођер.


3. Да ли постоје границе око висине? Колико често то чините? Да ли ће бити опасно ако учинимо то више од нормалног?

Одговор: Висина зависи од величине вашег простора. Морамо напустити 30цм од плафона.Нормално, направићемо два ката од 2.8м док три спрата 4.2м. Ако имамо простор да га учинимо вишим, то је могуће и неће бити опасно.

Hot Tags: резиденцијално затворено опремање игралиштима, Кина, добављачи, велепродаја, ниска цена
Related Products
Istraga