Dom > Proizvodi > Игралиште у затвореном > Игралиште за игралиште у затвореном простору
Мини затворено игралиште

Мини затворено игралиште

Поредна тврђава може пуно играти и неговати способност размишљања дјеце и предузетнички дух да превладају тешкоће, могу играти улогу физичке слагалице, дјеца пуштати стрпљење, пуна узбуђења и изазова, омогућити дјеци да учествују у такмичењу и потрази. ..

Pošalji upitĆaskanje sada
Detalji o proizvodu

图片1.png

图片2.png

Име

мини затворено игралиште

Величина

Прилагођено

Материјал

1.Пластични делови: ЛЛДПЕ

2.Делујући делови: поцинкована цев, дебљина: 2.2мм

3.Софт делови: ПВЦ

4.Мат: ЕВА

Примењују на

предшколско

图片3.png

Поредна тврђава може пуно играти и неговати способност размишљања дјеце и предузетнички дух да превладају тешкоће, могу играти улогу физичке слагалице, дјеца пуштати стрпљење, пуна узбуђења и изазова, омогућити деци да учествују у такмичењу и потрагу

图片4.png

图片5.png

图片6.png

图片7.png

图片8.png

1. Да ли се игралиште у затвореном може прилагодити?

Одговор: Да. Плз нам пошаље ЦАД датотеку или једноставно цртање вашег игралишта са прецизним димензијама, анс нам упознајете боју, тему и тако даље што вам се допада.


2.Како је квалитет унутрашњег игралишта?

Одговор: Све затворено игралиште се производи стриктно у складу са стандардима ЕУ. Овде имамо стручне и искусне техничаре који раде за нас. Неке напредне машине се увезу из Немачке. Осим тога, имамо и систем контроле квалитета који осигурава висок квалитет производа.


3. Да ли је тешко инсталирати? Имате ли упутство за инсталацију? Или да ли шаљете своје раднике да бисте могли да инсталирате Унутрашњу игру? Која је цена?

Одговор: Приручник за инсталацију ће бити послат када се заврши затворено игралиште. Ако вам је тешко инсталирати и затражили помоћ, биће нам драго да будемо на услузи. Трошкови инсталације ће бити јасно наведени у нашем продајном уговору

Hot Tags: мини затворено игралиште, Кина, добављачи, велепродаја, ниска цена
Related Products
Istraga